Historien

Hvorfor ændre på noget der fungerer?
Med tiltaget omkring forarbejdning og salg af rejer på dansk jord, ønskes først og fremmest at udvide danskernes kendskab til dette eksklusive og unikke produkt. Dertil kommer at indehaveren også har tanke på egen og andres fremtid ved at ernære sig som erhvervsfisker af vadehavsrejen! For er det mon holdbart ud i fremtiden, at er fødevareprodukt er adskillige uger undervejs fra fangst til måltid? Og er det mon holdbart ud i fremtiden at et lokalt fødevareprodukt fragtes ca 8000 km på landevej inden forbrugerens fortæring?

Troels Hellesøe Jensen er stifter af Rømø Rejer Aps, og er udlært fisker via mesterlæren. Dertil kommer forskellige efteruddannelser på Thyborøn og Skagen fiskeriskoler. Han har været selvstændig i knap 10 år som rejefisker, med det gode skib HV 80 Fru Hellesøe

Det er hensigten at virksomhedens afsætning af de frisk fangede ferske produkter, hovedsagelig skal ske til restauranter landet over, som adskiller sig ved at servere måltider med den friske smag og den unikke fortælling bag produkterne.